nedelja, 29. december 2019

PREDNOVOLETNO SREČANJE KRAJANOV





Na pobudo predsednika Sveta krajevne skupnosti Marezige, je 27.12.2019 prvič potekalo srečanje krajanov. Društva smo se predstavila za tak dogodek primerno. Ponujali smo dobrote značilne za naše kraje, ki so jih zagotovila društva. Naše društvo je ponujalo slastne slaščice, naših pridnih članic.






Prisluhnili smo glasbi in petju, značilnemu za naše kraje. Nekateri pa so tudi zaplesali.





Nekateri pa smo se pridružili pričakovanju Novega leta in si ogledali bogat ognjemet, ki nas je popeljal v Novo leto.

Prispevek in foto: Irena Sirotič Dobrila
Več slik si oglejte tu

sobota, 14. december 2019

PREDNOVOLETNO SREČANJE


Tudi tokrat smo se odločili, da se za obeležitev prihajajočega Novega leta člani in članice srečamo v Zadružnem domu v Marezigah, saj se tu vsi dobro počutimo.



Predsednica se je z ravnateljico naše Osnovne šole Ivan Babič – Jager, ga. Adelino Pahor dogovorila, da bodo na šoli z učenci in učenkami pripravili kratek program. Za izvedbo programa je poskrbela tovarišica Katja, pri nastopih je sodelovala tudi učiteljica Silvija.























Osnovni šoli smo zagotovili nekaj materiala za izdelavo voščilnic, ki so bile nadvse domiselne in prave umetnine. Ob priložnostnem darilcu smo voščili:

Želimo vam in vašim dragim, da vam novo leto prinese čim več lepih stvari in naj bodo pozabljeni vsi dvomi in skrbi. Naj vas obdari s srečo, veseljem, ljubeznijo, zdravjem, uspehi, zadovoljstvom, toplino... in iskrivimi življenjskimi radostmi.Vesele praznike in

SREČNO 2020 !




Za prijetno počutje so tudi tokrat poskrbeli godbeniki Pihalnega orkestra Marezige ter prizadevni zaposleni Gostilne Karjola in kot običajno naš Alan Babič, saj so nam pripravili posebno »novoletno« torto in za glasbo v živo našega virtuoza g. Jermana.


Prispevek in foto: Irena Sirotič Dobrila
Več slik si oglejte tu