torek, 27. oktober 2020

OBISK V TERMAH KRKE V ŠMARJEŠKIH TOPLICAH

BILI SMO GOSTJE TERM KRKA ŠMARJEŠKE TOPLICE

Na pobudo članov društva smo od 11. do 18. oktobra 2020 organizirali zdraviliško zdravljenje v Termah Krka Šmarješke toplice. Kljub temu, da je bil predviden program okrnjen zaradi ukrepov za preprečevanje okužb s COVID-19, se je kolektiv Krke zelo potrudil in poskrbel, da smo se imeli lepo in vsak trenutek prijetno izkoristili. Prijazno in ustrežljivo hotelsko osebje, lepota okolice zdravilišča, čista narava, odlična hrana, lep ambijent in dobra družba nas je vse spodbudila k razmišljanju, da se drugo leto ponovno razvajamo v tem lepem zdravilišč

Med drugim je nekatere navduševala tudi nordijska hoja. Mentorji so 

Skupinska fotografija po rojstnodnevnem praznovanju.

Še pred ukrepi za zaščito pred okužbo s corona virosom, smo obiskali vinsko fontano. Franc nam je zaigral na harmoniko, mi pa smo ugotovili, da smo dobri pevci.

Prispevek in foto: Irena Sirotič Dobrila

Več si oglejte tu

petek, 23. oktober 2020

ZAČASNA PREKINITEV AKTIVNOSTI


 
Dragi člani, drage članice,

Zaradi ponovne razglasitve epidemije izbruha koronavirusa v RS se s ponedeljkom, 26. oktobra 2020 prenehajo opravljati vse dejavnosti v Društvu upokojencev Marezige. Z aktivnostmi bomo nadaljevali, ko bodo to dopuščale razmere.

Še naprej skrbno spremljajte navodila pristojnih institucij ter v skladu z navodili tudi sami ustrezno ukrepajte. Če potrebujete karkoli nujnega, smo vam seveda na voljo na du.marezige@gmail.com ali na telefonski številki 041 295 629.

Pazite nase, ostanite zdravi in ostanimo v stiku.

Z lepimi pozdravi,

Irena Sirotič Dobrila
predsednica