torek, 14. julij 2020

VABILO

DRUŠTVO UPOKOJENCEV MAREZIGE
Marezige, 13.7.2020

Dragi člani in članice!

Z namenom, da pripomoremu k boljšemu počutju in krepitvi zdravja, organiziramo zdravstveno letovanje v zdravilišču Term Krka v Šmarjeških toplicah, v času

od 11. oktobra do 18. oktobra 2020

po programu in ceni ponudnika kar je navedeno v prilogi.  Po dogovoru s ponudnikom bomo program lahko prilagajali našim željam in interesom.
Za poplačilo stroškov nastanitve lahko koristimo turistični bom s tem, da imamo pri sebi davčno številno in seveda osebni dokument.
Vse, ki ste zainteresirani za letovanje lahko povabite, da se nam pridružijo tudi vaši dragi in prijatelji. Vabimo vas, da se najkasneje do 25.7.2020 ,prijavite in sicer na gsm Marine Pečarič 041 586 163,ali Košanc Silvi na 031 649 648. Rezervirali smo 18 dvoposteljnih in 5 enoposteljnih sob. S prijavo pohitite, saj ni možnosti širitve namestitev. Do 1.9.2020 bo potrebno plačati akontacijo v višini 30,00 eur. Akontacijo lahko plačamo tajnici ali blagajničarki društva ali pa na naš TRR št. SI56 6100 0000 9738 371, pri Delavski hranilnic, namen: prispevek za zdravljenje Šmarješke Toplice (akontacije ne moremo vračati, saj s tem potrjujemo rezervacijo namestitev).

N a č r t u j e m o :

1. S prijatelji Društva upokojencev Šmarje se dogovarjamo, da se tradicionalno srečanje članstva organizira 29. avgusta 2020 na ploščadi v Marezigah.

2. Z Ljudsko univerzo Koper se dogovarjamo, da nam v septembru mesecu omogoči izvedbo delavnic uporabe pametnega telefona za vse tiste, ki se delavnic še niste udeležili. Prav tako imamo v planu, da nam izvedejo delavnice dela s fcebookom tudi za potrebe društva.

3. Za društvo vzpostavljamo spletno stran. Vsebine so še v izdelavi, a jih lahko spremljate na www.dumarezige.blogspot.si . Za objavo bomo veseli vaših prispevkov ali fotografij. Lahko jih pošljete na društveni e.mail ali predsednici irena.sirotic@gmail.com.

4. Nekatere novice si lahko preberete tudi na oglasni deski Krajevne skupnosti Marezige.

V zvezi z načrtovanimi aktivnostmi vas bomo pravočasno obveščali. Vsekakor pa bomo pri tem v prvi vrsti upoštevali tudi vse ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa…
Na skorajšnje srečanje in lep pozdrav.

UPRAVNI ODBOR
Predsednica
Irena Sirotič Dobrila, l.r.

PONUDBA TERME KRKA



 Terme Krka;  Ponudba  za  društvo upokojencev Marezige 11.-18.10. 2020

Naša ponudba vključuje:
- namestitev v dvo- ali enoposteljni sobi hotelov *** ali ****,
- polni ali polpenzion z dnevno izbiro uravnotežene in zdrave hrane,
- uporaba kopalnega plašča,
- brezplačno kopanje v hotelskih bazenih, tudi na dan prihoda in odhoda,
- nočno kopanje v petek in soboto
- dnevno vsaj tri aktivnosti vodene telesne vadbe (hidrogimnastika, vodna aerobika, kardiovadba pod strokovnim nadzorom, nordijska hoja ali vodeni sprehodi),
- zdravstveno predavanje iz nabora vsebin na posamezni lokaciji,
- bogat animacijski program in organizacija izletov na željo društva,
- 10 % popusta na vse zdravstvene storitve in storitve velnesa,
- brezplačen dostop do interneta v sobi in skupnih hotelskih prostorih,
- možnost plačila z turističnimi boni
- brezplačni avtobusni prevoz v zdravilišče in nazaj (ob prijavi najmanj 15 udeležencev).

NOVOSTI IN POSEBNOSTI NA LOKACIJAH:
Terme Šmarješke Toplice: vsebine za zdravje in močno srce (edukacijska predavanja in predstavitve prehranske svetovalke, fizioterapevta, zdravnika)

Terme Šmarješke Toplice
Hotel Šmarjeta**** 11. -18.10.2020
7 polpenzionov v dvoposteljni sobi 329,00€
7 polnih penzionov v dvoposteljni sobi 413,00€

Hotel  Šmarjeta (1/2 sobe), Hotel Toplice (1/1 sobe). Navedene cene že vključujejo zgornjo mejo  vseh  popustov, nanje   ni možno uveljavljati  dodatnih popustov. Cene so z DDV in veljajo na osebo, turistična  taksa  ni  vključena  v  ceno (2,50 EUR na dan na osebo). Doplačilo za 1/1 sobo je 10 EUR/dan.

Posebna ponudba za člane društev v času bivanja v Termah Krka:
PAKET ZANJO/ZANJ po posebni akcijski ceni 25 EUR na osebo (redna cena paketa je 49 EUR).
Paket vsebuje 20-minutno masažo hrbta in 20-minutno aroma kopel.
Priporočamo   vam,   da     paket      rezervirate  že  ob      rezervacij   namestitve,      da  vam  lahko  izvedbo     zagotovimo     v  času  bivanja.


Rok za prijavo v dogovoru z društvom.

Kontakt in informacije: www.trme-krka.si