torek, 14. julij 2020

VABILO

DRUŠTVO UPOKOJENCEV MAREZIGE
Marezige, 13.7.2020

Dragi člani in članice!

Z namenom, da pripomoremu k boljšemu počutju in krepitvi zdravja, organiziramo zdravstveno letovanje v zdravilišču Term Krka v Šmarjeških toplicah, v času

od 11. oktobra do 18. oktobra 2020

po programu in ceni ponudnika kar je navedeno v prilogi.  Po dogovoru s ponudnikom bomo program lahko prilagajali našim željam in interesom.
Za poplačilo stroškov nastanitve lahko koristimo turistični bom s tem, da imamo pri sebi davčno številno in seveda osebni dokument.
Vse, ki ste zainteresirani za letovanje lahko povabite, da se nam pridružijo tudi vaši dragi in prijatelji. Vabimo vas, da se najkasneje do 25.7.2020 ,prijavite in sicer na gsm Marine Pečarič 041 586 163,ali Košanc Silvi na 031 649 648. Rezervirali smo 18 dvoposteljnih in 5 enoposteljnih sob. S prijavo pohitite, saj ni možnosti širitve namestitev. Do 1.9.2020 bo potrebno plačati akontacijo v višini 30,00 eur. Akontacijo lahko plačamo tajnici ali blagajničarki društva ali pa na naš TRR št. SI56 6100 0000 9738 371, pri Delavski hranilnic, namen: prispevek za zdravljenje Šmarješke Toplice (akontacije ne moremo vračati, saj s tem potrjujemo rezervacijo namestitev).

N a č r t u j e m o :

1. S prijatelji Društva upokojencev Šmarje se dogovarjamo, da se tradicionalno srečanje članstva organizira 29. avgusta 2020 na ploščadi v Marezigah.

2. Z Ljudsko univerzo Koper se dogovarjamo, da nam v septembru mesecu omogoči izvedbo delavnic uporabe pametnega telefona za vse tiste, ki se delavnic še niste udeležili. Prav tako imamo v planu, da nam izvedejo delavnice dela s fcebookom tudi za potrebe društva.

3. Za društvo vzpostavljamo spletno stran. Vsebine so še v izdelavi, a jih lahko spremljate na www.dumarezige.blogspot.si . Za objavo bomo veseli vaših prispevkov ali fotografij. Lahko jih pošljete na društveni e.mail ali predsednici irena.sirotic@gmail.com.

4. Nekatere novice si lahko preberete tudi na oglasni deski Krajevne skupnosti Marezige.

V zvezi z načrtovanimi aktivnostmi vas bomo pravočasno obveščali. Vsekakor pa bomo pri tem v prvi vrsti upoštevali tudi vse ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa…
Na skorajšnje srečanje in lep pozdrav.

UPRAVNI ODBOR
Predsednica
Irena Sirotič Dobrila, l.r.

Ni komentarjev:

Objavite komentar