četrtek, 12. marec 2020

LETNI ZBOR ČLANOV IN PRAZNOVANJE DNEVA ŽENA


Skladno s programom dela društva smo 6. marca 2020 izvedli letni programski občni zbor. Zbor je potekal skladni s predlaganim dnevnim redom. Med drugim smo sprejeli tudi čistopis sprememb in dopolnitev Pravil društva. Uradni del občnega zbora smo uspešno zaključili, se zahvalili vodstvu društva in vsem, ki so sodelovali pri realizaciji programa. 

Nadaljevali smo s praznovanjem DNEVA ŽENA. Naš Peter je spregovoril o pomen praznika ter nam vsem ženskam čestital.
Prijeten in nadvse lep večer so nam popestrili učenci in učenke Osnovne šole Ivan Babič Jager s kulturnim programom pod vodstvom ga. učiteljice Katje Tavčar Jermančič, ki je tudi tokrat z učenci pripravila zanimivo plesno točko, nastop deklic z igranjem na flavti ter petjem ob igranju na kitari. Navdušeno smo vsem zaploskali.

Za vse nas pa so nam učenci in učenke izdelali tudi čudovite voščilnice. Predsednica se je učiteljici, zaposlenim na šoli, njeni ravnateljici, nastopajočim in staršem zahvalila za tako lepe trenutke. Prav tako se je v imenu vseh članom zahvalila za vso podporo, ki jo šola zagotavlja našemu društvu, tudi z zagotavljanjem pogojev za izvajanje delavnic računalništva.


Po večerji pa so nam zaigrali fantje in dekleta Pihalnega orkestra Marezige, pod vodstvom dirigenta g. Aleša Grosek.


Posebej nam je bilo v veselje, da smo se skupaj tudi fotografirali. Nastala je nadvse zanimiva fotografija. Hvala vam dragi naši muzikantje. Ponovno ste nas popeljali v čudoviti svet glasbe, ki jo ustvarjate z žarom in ljubeznijo. Iskrene čestitke!


Večer je popestrila prijetna glasba v živo in marsikdo je zaplesal.
Preden smo se napotili proti domu, pa nam je Peter predal darilca in rožico in se z nami fotografiral. Z nami je bil tudi predsednik Društva upokojencev Šmarje g. Boris Mikasinovič s soprogo Nado.
Gostilna Karjola nam je tudi tokrat postregla z okusno pripravljeno hrano, dobro kapljico ter glasbo v živo. Hvala tudi Krajevni skupnosti Marezige za vso podporo, ki jo zagotavlja našemu društvu.
 


Prispevek in foto: Irena Sirotič Bobrila
Več slik si oglejte tu
Video si oglejte tu

Ni komentarjev:

Objavite komentar