nedelja, 10. marec 2019

VOLILNI OBČNI ZBOR MAREC 2019



PROGRAMSKO VOLILNI OBČNI ZBOR 6. MARCA 2019

Skladno s Pravili društva se je izvedel občni zbor na katerem se je med drugim izvedlo tudi volitve novih organov društva. Predsednik delovnega predsedstva Peter Jager se je ob razrešitvi vodstva društva v imenu vseh članic in članov zahvalil vsem, ki so opravljali pomembne naloge, temu  pa smo iskreno zaploskali.




Še posebej smo se zahvalili Odili Plahuta za dolgoletno vodenje društva ter za pripravljenost, da bo članica upravnega odbora društva. Prav tako je aplavz požela dolgoletna blagajničarka Nela Belič, ki jo je zamenjala Nevija Bernetič. Tajniška dela bo še naprej opravljala Marina Pečarič, Peter Jager bo tudi v novem mandatu podpredsednik društva, Irena Sirotič Dobrila pa je prevzela funkcijo predsednice društva.


 OBELEŽILI SMO PRAZNOVANJE DNEVA ŽENA




Po uradnem delu občnega zbora smo obeležili praznik DNEVA ŽENA. Po večerji smo zaplesali ob živi glasbi, ženske pa smo bile obdarjene s krasnimi lončnicami ciklame in se fotografirale.





Naši fantje in dekleta Marežganskega pihalnega orkestra so nam večer pepestrili z nadvse prijetno glasbo. Gostilna Karjola je poskrbela za odlično hrano in pijačo ter glasbo v živo.



Prispevek in foto: Irena Sirotič Dobrila
Več slik si oglejte tu

Ni komentarjev:

Objavite komentar