sreda, 22. december 2021

NOVOLETNO VOŠČILO

SPOŠTOVANE ČLANICE IN ČLANI DRUŠTVA UPOKOJENCEV MAREZIGE - VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, SREČNO, ZDRAVO, VESELJA IN LJUBEZNI POLNO V NOVEM LETU VAM ŽELI UPRAVNI ODBOR S PREDSEDNICO IRENO NA ČELU.

                                                                              Klikni na sliko

Spoštovani člani, članice, sofinancerji, partnerji in prijatelji!

V trenutkih, ko se staro leto poslavlja in se misli usmerjajo v prihodnost se sprašujemo kako to, da se leto tako hitro poslavlja – tudi letos ko je za vse nas posebno leto in kljub temu, da nam ukrepi za preprečevanje okužbe s korona virusi nam narekujejo drugačen način življenja, kot smo ga vajeni. Po drugi strani pa smo odločeni, da bomo storili vse, da ponovno zaživimo kot smo tega vajeni…
Veliko naših prijetnih dejavnosti smo morali prekiniti ali jih odložiti v boljše čase ter storiti vse, da spoštujemo ukrepe za preprečevanje okužb in s tem varovati tudi naše zdravje in zdravje vseh naših dragih. Tudi za prihodnje si bomo zadali cilje in storili vse, da jih bomo uresničili v okviru danih možnosti.
Društvo upokojencev Marezige bo tudi v bodoče strmelo po širitvi programov in uresničevanju ciljev in nalog, ki smo jih opredelili v našem temeljnem aktu. Pripravili bomo programske naloge in če nam bodo razmere to dopuščali se bomo o njih dogovorili na Občnem zboru. Prepričani smo, da nam bo le s skupnimi močmi uspelo doseči zastavljene cilje v zadovoljstvo nas vseh.
Želimo vam in vsem, ki jih imate radi veliko osebnih in poslovnih uspehov, predvsem zdravja, miru… in družinske topline.

VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2022!                          

 UPRAVNI ODBOR

Ni komentarjev:

Objavite komentar